Wizzair-obecně
Trik na prodloužení kreditu s použitím kreditu hned a bankovním převodem nikdy už nefunguje. Máte někdo jinej trik nebo prostě vybrat let příští rok a čekat na změnu? Tady je nevýhoda hledání letu v ceně kreditu.
Já kvůli tomu přešel na sbírání avios u British. Platnost neomezená a za ubytko se dá získat až 15 avios za libru. Za Booking.com teď jen 6.
Trik s bankovním převodem mi nefungoval už loni nebo předloni 🥺
Já mám ještě covid kredit 😃 novej u nich nesbírám a jejich lety mě míjí. Naposledy jsem prodlužoval loni v říjnu.
Pokud by to někdo řešil, tak stačí kredit použít a pak klidně zavřít okno. Druhej den dojde e-mail, že platba nebyla dokončená a kredit je o rok prodloužen.
Kdy se to okno zavírá, rozumím správně že je to po zaplacení kreditem a před doplacením zbytku částky kartou?
Ahojte,
ďalšia otázka k refundu.
Len zhrniem: pôvodne kúpené VIE-AUH-VIE,
Wizz zmenil na BUD-AUH-BUD
Ja som neakceptovala, ale zmenila som na BUD-DXB-BUD.
Wizz tento let zrušil.
Zobrala som refund, ale refund je v sume o cca 40 EUR nižší ako boli pôvodné faktúry ( 2 booking codes). Nevidím dôvod, aby mi nevrátili celú pôvodne zaplatenú sumu, ale odvolávajú sa na nerefundovateľné čiastky (nejaké poplatky)
Prvá rezervácia mi už prešla na kreditku.
Druhá (vyššia) ešte nie.
Volala som na zákaznícku linku, tak mi aspoň posunul tú druhú žiadosť, ale že o nerefundovateľnej čiastke môže rozhodnúť len manažér, ktorý mal byť o 20 minút. V druhom calle mal manažér pracovať až od 10,00. Na tretí call dnes som už nemala nervy. Napísala som na complaints, ak mi to nevrátia, skúsim zažiadať cez reklamáciu platby na kreditke.
Má niekto podobnú skúsenosť?
Ďakujem
Áno, ešte spred 4 rokov. Mne nevrátili nič za zrušený let (ktorý zrušili oni). Po pár týždňoch volania, písania a čakania vyriešené cez chargeback cez banku.
Tak Wizz to od septembra balí v AUH a presúva všetky lietadlá odtiaľ do Európy, prioritne do Rakúska, Talianska a Británie. Odvolávajú sa na geopolitickú situáciu, skôr to ale vidím na tlak zo strany ostatných spoločností operujúcich na tamojšom trhu. Takže ani lety do Indie sa nekonajú.
Třeba budou létat z Evropy 😁
Jebat se s negarantovaným přestupem v AUH se mi tedy nikdy nechtělo. Ještě s Wizzairem.
No tyjo :-(
Já jsem se s nima z AUH ještě jednou jebat chtěla o velikonocích. Loni nám to krásně vyšlo za pár šupů Dubaj-Omán-AUH-Maledivy na prodloužený jarňáky.
Já se chtěl jebat jenom do Dubaje, ale najednou z toho mám Abú Zabí a navíc dnes koukám, že ani to by nemuselo být 100%. 😆
Tak Dubaj nebo AUH ještě není tak hrozný, tím busem jsi tam za chvilku. Já jsem chtěla z AUH do Uzbekistánu a to mi teď sklaplo.
Jestli Wizzáci nekecají, tak by ti aspoň měli zrušit oba dva lety a neměla bys mít jako bonus únikovou hru z Evropy do SAE...
Mıchal napsal(a):Jestli Wizzáci nekecají, tak by ti aspoň měli zrušit oba dva lety a neměla bys mít jako bonus únikovou hru z Evropy do SAE...
Já jsem ten AUH-TAS ještě neměla koupenej, ale teď možná v souvislosti s tím začnou jebat i do VIE-AUH, tak to pak buď zruším, nebo se holt budu muset tejden mrcasit v SAE, nebo se zkusím nějak dostat do Ománu, tam mám ještě nějaké plány, co jsme loni nestihli.
Tip ně nějaké investiční letenky za to AUH? Nebo to nemá cenu? Neumím si představit jakou destinaci by nabídli za to AUH? Co je nejblíže v jejích síti?
A co kdybych si koupil na půlku září AUH - Gabala? Co by mi za to mohli nabídnout?
Předpokládám, ze kredit ..🙈🤣
Včera jsem dostal mail o slevě 20% na lety z a do Polska na dnešek (25.7.), kupodivu jsou ale dneska lety z a do Polska dražší, než včera a žádná sleva (znak %) tam není. Všiml si toho někdo taky?
Okopírováno z emailu:
Tato propagační akce platí v období: 25. 7. 2025 00:00 SELČ – 25. 7. 2025 23:59 SELČ („Období platnosti propagační akce“). Sleva až 20 % se vztahuje na cenu letenky bez administrativního poplatku. Sleva až 20 % se vztahuje pouze na vybrané lety z a do Polska dostupné na webových stránkách https://wizzair.com a v mobilní aplikaci WIZZ mobile app v průběhu období platnosti propagační akce. Doba cestování je omezená na období: 15. 9. 2025 – 15. 12. 2025. Tato propagační akce se vztahuje pouze na rezervace provedené prostřednictvím stránek https://wizzair.com nebo v mobilní aplikaci WIZZ mobile app. Akce se nevztahuje na skupinové rezervace.
Výslovně tedy platnost pouze během 25.7. - taky jsem ty slevy viděl už 24.7., ale chtěl jsem kupovat, tak jsem si řekl, počkám na toho 25.7.